FIBARO Intercom

Fibaro Intercom

Lämna dina husnycklar hemma och känn dig säker med FIBARO Intercom!

Warszawa, 14 December 2017 – FIBARO Intercom är den senaste och en av de mest tekniskt avancerade produkterna som finns till det Polska smarta hemsystemet. Enheten som nyligen lanserades och finns tillgänglig på den europeiska marknaden, stödjer inte bara videosamtal i HD och kan fjärrstyras, utan förbättrar även hushållets säkerhetsnivå och ger komfort för hela din familj.

En enhet kan användas för att hantera åtkomst till två separata dörrar. Med FIBARO Intercom och en uppsättning smarta lås kan du lämna dina husnycklar hemma – Nu kan du öppna dörren med en PIN-kod eller med din mobiltelefon som kommunicerar med enheten via Bluetooth eller via FIBARO applikationen. Du kan även öppna för besökarna via fjärråtkomst. Besökaren kan trycka på enheten och du kan då ha ett videosamtal med denna. Baserat på detta kan du då öppna dörren. Om ingen i hushållet kan svara så kan besökaren lämna ett videosamtal. En uppsättning inbyggda högtalare samt en mikrofon med brusreducering ger högkvalité på ljudet. Enheten kan även känna av rörelse. När detta görs så lyser den upp bakgrundsdisplayen, vilket gör det enkelt för dina besökare att hitta ringklockan även när det är mörkt. FIBARO Intercom kan anslutas vid WI-FI eller LAN nätverk.

Även fast anslutning till FIBARO systemet inte krävs för att enheten ska fungera så ger detta tillgång till många nya funktioner. Du kan t.ex. automatiskt tända upp utebelysningen när rörelse upptäcks nära huvudentrén. Genom att slå in din PIN-kod kan du även avaktivera larmet, öppna dörrlåset och slå på belysningen i hallen.

FIBARO Intercom har alla fördelar som ett modernt Intercom-system ger. Den kan användas för att ge tillträde till ditt hem – vilket ger dig full kontroll över vilka som ges tillträde- samtidigt som den ger en hög säkerhetsnivå. FIBARO Intercom kan monteras var som helst som t.ex. vid huvudingången eller vid porten. Enheten är en av få som finns tillgängliga på marknaden som kan spela in videosamtal i HD kvalité (1080p) den har även en mycket bred synvinkel på 180 grader (fisheye-perspektiv). Intercom gör det möjligt att övervaka och spela in alla som kommer nära din dörr. Den kan även registrera vad som händer runt ditt hem. Enheten kan dessutom fungera som en extra kamera i ditt övervakningssystem. Med hjälp av intra rött ljus fungerar även Intercom bra på natten då den har ett ”nattläge”. Detta slås på automatiskt då den känner av att det är mörkt. Denna lösning gör det möjligt att fortsätta spela in i hög kvalité även när det är mörkt. De inspelade videofilerna kan lagras på ett SD-kort.

FIBARO Intercom har en modern design, en liten rund disk med högglansfärg.

Den här enheten från FIBARO kombinerar enastående design med avancerad teknik. Ägare till enfamiljshus, små kontorslokaler eller de som hyr ut sina hus till andra kommer särskilt att uppskatta fördelarna med FIBARO Intercom.

 FIBARO Intercom

Läs mer hos www.fibaro.com