OM OSS

Historia

Gröna Hus är marknadsledande inom automationsteknik med fokus på radiostandarden Z-Wave. Med säte i Stockholm, Sverige, sysselsätter Comex Electronics AB ett trettiotal personer och Gröna Hus har ett hundratal försäljningsställen genom återförsäljare över hela landet.

Gröna Hus består av flera divisioner som i sin tur är organiserade i förhållande till de kunder och de branscher vi betjänar.

Affärsområdet skapades 2010 och hade då sitt fokus på konsument. I dagsläget jobbar vi med att sprida tekniken ut i hemmen genom våra distributionskanaler och marknadsaktiviteter. Gröna Hus utbildar även elektriker runt om i landet för att konsument ska få möjlighet att installera ett smart automationssystem i sin bostad utan trassel. Vår framgång har kommit genom ett starkt fokus på marknadsföring av Fibaro och tekniken Z-Wave.

Adress

Adress

Östermalmsgatan 6, 114 26 Stockholm.

Öppetider

Måndag-Fredag 10–16

Telefonnummer

08-630 05 31.

VI JOBBAR PÅ GRÖNA HUS


DENNIS ABRAHAMSSON
Marknadschef


NICLAS HALLIN
FÖRSÄLJNINGSCHEF

Niclas Hallin arbetar med försäljning B2B inriktad mot projektförsäljning (bostäder). Med ingenjörsutbildning inom EL besitter Niclas kompetensen som krävs för både stora och små projekt.


WILLIAM BJÖRK
B2B-SÄLJARE

William arbetar med försäljning mot installatörer av smarta hem. Vi tillhandahåller utbildningar och stöd för att marknaden ska få den kunskap som krävs. Ring William idag för att se hur vi kan hjälpa ert företag att förstå hur marknadens olika IoT-produkter fungerar!


FREDRIK PETTERSSON
PROJEKTLEDARE

Fredrik har sedan 2016 varit en viktig del av Gröna Hus. Med tidigare erfarenhet som restaurangchef har Fredrik stor vana av att organisera och styra både personal och processer. Hos oss projektleder och administrerar Fredrik några av Sveriges största byggföretag i deras resa mot smartare fastigheter.