Gröna Hus är marknadsledande inom automationsteknik med fokus på radiostandarden Z-Wave. Med säte i Stockholm, Sverige, sysselsätter företaget ett trettiotal personer och har ett hundratal försäljningsställen genom återförsäljare över hela landet.

Gröna Hus består av flera divisioner som i sin tur är organiserade i förhållande till de kunder och de branscher vi betjänar.

Affärsområdet skapades 2010 och hade då sitt fokus på konsument. I dagsläget jobbar vi med att sprida tekniken ut i hemmen genom våra distributionskanaler och marknadsaktiviteter. Gröna Hus utbildar även elektriker runt om i landet för att konsument ska få möjlighet att installera ett smart automationssystem i sin bostad utan trassel. Gröna Hus framgång har kommit genom ett starkt fokus på marknadsföring av Fibaro och tekniken Z-Wave.

Resultatet är en lång meritlista av projekt och innovationer. Mycket av den trådlösa teknik som ligger bakom vårt moderna samhälle idag, har distribuerats av företaget. Idag är Gröna Hus den största leverantören av uppkopplade produkter för hemmet i Norden.

Tack vare de utbildningar vi håller, har vi på fler än 40 orter i Sverige certifierade och utbildade elektriker för systemet Fibaro.

Vi rekommenderar alla konsumenter att kontrollera att försäljningsstället följer våra rekommendationer genom att besöka följande sida med auktoriserade återförsäljare och elinstallatörer:


Kicki H.
Ekonomi

Här kommer snart en kort presentation av Kicki.

Mikael A.
VD

Här kommer snart en kort presentation av Mikael.

Dennis A.
Marknadschef

Här kommer snart en kort presentation av Dennis.

Niclas H.
Försäljningschef

Här kommer snart en kort presentation av Niclas.

Fredrik P.
Kundservice

Fredrik hjälper dig gärna med frågor gällande din order, reklamationer eller returer.

Jeffrey C.
Lageransvarig

Har du några frågor kring utleveranser eller lagersaldo så fråga Jeffrey! Han har koll på allt!