FIBARO Door/Window Sensor 2

FIBARO Door/Window Sensor 2

FIBARO Door/Window Sensor 2 – Den minsta beskyddaren för ditt hem!

Tom ska åka på semester i några veckor och han vill vara säker på att hans hus är säkert medans han är borta, Sara föredrar att hennes AC startar och att stereon börja spela Sinatra när hon kommer in till sin lägenhet. Chris har en tvåårig dotter som ofta vaknar på nätterna, Chris vill gärna veta när lillen lämnar sitt rum. Alla dessa människor använder sig av den nya FIBARO Door/Window Sensor 2. 

Här på FIBARO vet vi att ditt hem är den viktigaste platsen i världen, därför gör vi allt vi kan så att du slipper behöva oroa dig, även när du befinner dig på andra sidan jorden.
Vi har förbättrat sensorn så att den skyddar ditt hem ännu bättre, och trots att FIBARO Door/Window Sensor 2 har en temperatursensor så är den mindre än föregångaren!

Huvuduppgiften för denna enhet är att effektivt övervaka status på dörrar, fönster, grindar och persienner.
När enheten är armerad så kommer den att skicka en notifiering till din mobil som informerar dig om varje försök att öppna dörren eller fönstret.

Sensorn kan också användas för att aktivera/köra olika scener som hos sar då den startar AC och stereo systemet.
Hos Christopher tänder den hans sänglampa så fort hans dotter öppnar dörren till hennes rum.

Vi har kortat FIBARO Door/Window Sensor 2 med 5 mm så du får mer frihet i vart du vill placera den.

FIBARO Door/Window Sensor 2 är en viktig del i FIBARO-systemet.

Denna lilla trådlösa enhet ökar säkerheten och bekvämligheten för familjemedlemmar och tack vare temperatur sensorn tillåter den dig att optimera din energiförbrukning.
Den är lätt att montera och kan sitta på alla olika sorts ytor med hjälp av dubbelhäftande tejp.

Vi har också säkrat enheten så om någon som inte har rättigheterna försöker att plocka isär enheten så kommer den om  ”larmad” att meddela dig!

 

FIBARO Door/Window Sensor 2 finns tillgänglig i sju olika färger så du kommer enkelt att kunna välja en som passar din inredning.

Då FIBARO Door/Window Sensor 2 är batteridriven och kommunicerar via trådlösa protokollet Z-Wave, så kan du placera den vart du vill i huset.

 

För mer information:

http://gronahus.se/produkt/fibaro-doorwindow-sensor-2/

FIBARO Door/Window Sensor 2