FIBARO Wall Plug för HomeKit

Fibaro Wall Plug for HomeKit

FIBARO Wall Plug för HomeKit är äntligen här!

Rösten bakom ditt sparande – FIBARO Wall Plug för HomeKit samarbetar med Apple HomeKit-plattformen
Kontrollerar energiförbrukningen och tillåter röstkontroll över enheterna som sitter i uttaget.
Fibaro Wall Plug finns i typ E och F för att kunna placeras i olika regioner världen över och erbjuder nya möjligheter via samarbetet med Apple HomeKit.

FIBARO är det polska företaget som står bakom dessa produkter för ditt smarta hem och de introducerar nu en ny version av deras smarta väggkontakt.

Den nya väggkontakten är kompatibel med Apple HomeKit.

En funktionell väggkontakt som har både ett grymt stilrent utseende och grymma funktioner, när den är ansluten till vägguttaget erbjuder den enastående komfort och stora skillnader i energiförbrukningen-  säger..FIBARO

Kontrollerar strömmen

Denna Plug & Play enhet kan användas vartsomhelst där du känner ett behov för att styra en elektrisk apparat, enheter som är kopplad till, FIBARO Wall Plug går såklart också att fjärrstyra.

Modulen kräver ingen installation eller verktyg – Det räcker med att stoppa in den i valfritt uttag och sedan ansluta enheten du vill styra.

– FIBARO Wall Plug övervakar energiförbrukningen på enheten som är inkopplad därav kan användaren alltid ha full kontroll över vad som drar ström i hemmet och vilken som är den mest kostsamma enheten – säger.. FIBARO

Man kan också lätt se all statistik för en enhet via FIBARO Appen.

Det slutar dock inte där, denna WIFI/BLE-väggkontakt är utrustad med en speciell LED-ring som använder sig av olika färger för att informera familjemedlemmar om den aktuella lasten, varmare färg betyder högre strömförbrukning.

Öka Säkerheten

FIBARO Wall Plug ökar drastiskt säkerheten för dina familjemedlemmar och ägodelar.

Kommer du inte ihåg om du stängde av strykjärnet? Tack vare att FIBARO Wall Plug är ansluten till din smartphone och en app på mobilen, kan du enkelt stänga av en enhet oavsett vart du än befinner dig.

Enheten meddelar dig så fort något fel inträffar, – Enheten kommer inte bara reagera när energiförbrukningen är för hög utan även när den är lägre än rekommenderat. Information angående ett kylskåp som slutat fungera skickas direkt till användare – säger… FIBARO

Perfekt för familjen 

FIBARO Wall Plug är också en perfekt lösning för familjer med barn då den är utrustad med en petskydd som tillåter kontakterna att bara röra vägguttaget så den direkta kontakten med elektricitet är helt utesluten.

FIBARO Wall Plug kan också användas som en barnvakt, ställ in så att kontakten bara fungerar under speciella tider på dygnet eller ställ in en tidsbegränsning för att hindra barnen från att sitta vid datorn för länge.

Fibaro Wall Plug